FIN FINT

Tre saker jag kommer införskaffa till hösten, absolut!




TISDAG

hej på er!

Idag är det min första lediga dag på ett bra tag, nästan. Jag ska hoppa in på ett extra pass på jobbet idag mellan 17-20. Lite jobbigt, men jag kommer tacka mej själv när lönen kommer. Och så är de bara tre timmar, så de kommer gå snabbt. :) 
Har jobbat väldigt mycket på senaste tiden så jag hänger inte riktigt med mitt liv känns de som. Sommarlovet går så snabbt och allt jag vill hinna göra på sommarlovet får jag ta igen i augusti.
Det ska bli skönt att få lite "semester" från jobbet från lördag-tisdag då jag och familjen åker till karlstad. Skönt! Mindre skönt är att jag börjar kl 10 dagen efter, och att vi kommer hem på natten mellan tisdag/onsdag. Men jag ska inte klaga :) Det går nog bra ändå!

Idag gick jag upp tidigt, vid halv nio ungefär. Så jag har solat sen dess! Men nu går solen i moln hela tiden så de går inte att sola. Trist, hoppas på sol varje dag när vi åker till Karlstad!

Ha det bra




IPHONE

Hej på er!

Det har inte blivit mycket till bloggande på sistone, men jag har jobbat hela dagarna och slutat sent. Men idag hade jag en ledig dag. Och gissa vad jag gjort då? Jo införskaffat en iphone + ett iphoneskal. Äntligen! Sen köpte jag även en klocka. Har väldigt gärna velat ha en klocka, men det har aldrig blivit av att jag köpt någon, men idag så! En iphone och en klocka på samma dag. Toppen!

Ha en bra kväll




MATILDA 18

Vill  säga grattis till världens bästa matildis som fyller hela 18 år idag! Känns som det nyss var jag som fyllde år (mars) och PANG så var det juli och din tur.♥ Hoppas nu att du får en kanon dag!

Så ses vi när du kommer hem och firar!




puss och kram



AND, I KEEP HITTIN' RE-PEAT-PEAT-PEAT-PEAT-PEAT



JUMPSUIT - VARDAG & FEST 1

Har knepat ihop en vardags och en fest outfit, med en och samma jumsuit. För att visa att jumpsuits passar till både och.





EN DAG PÅ STAN

Hej hallå!

Idag har jag varit med Sanna hela dagen vi har varit på stan heeeela dagen. Hel dag kan man verkligenn säga, 12 -19. Nu har vi gått så mycket att vi inte behöver motionera på ett halvår, bra va! 
Vi åt lunch, satt i stadsparken, shoppade, gick runt på stan osv. Och självklart hände det en massa roliga/konstiga/annorlunda saker! Haha. Men ni som icke var med får icke veta!

Shoppingen för min del blev en ansiktsmask, en ansiktskräm och en earcuff! Även ett nagellack till mami.

puss


BAD BEHAVIOUR



NU; PROMMENAD

Nu; tar jag en prommenad!


Tumblr_lnsl9fvufq1qd3hdto1_500_large


JUMPSUITS

Mitt favoritplagg är absolut jumpsuit! De är så sköna att ha på sig och är så snygga.
Jag har 5 eller 6 stycken jumpsuits tror jag. Min senaste jag köpte/beställde var den sommriga med fjärilar från nelly. Så himla fin! Passar både med gladiatorsandaler, och höga klackar.
En jumpsuit kan användas både till vardag och fest. Tänkte lägga upp något eller några inlägg om hur man kan matcha och piffa upp en jumpsuit.
Här är några nya snygga favoriter från BikBok;






DON'T FORGET ME, I BEG






PIRATES OF THE CARIBBEAN - OPI

Nu i sommar har OPI nagellack släppt en kollektion med temat Pirates of the Caribbean.
Väldigt fina pastell färger tycker jag!


1 Silver shatter
2 Skull and Glassbones
3 Sparro me the drama
4 Steady as she Rose
5 Planks a lot
6 Stranger tides
7 Mermaids tears

Kostar 150 kr och finns att köpa på bl.a Kicks, Åhléns.




RSS 2.0