SJÖJUNGFRU

Hejhej!

Idag på hantverkslektionen i skolan skulle vi göra helhetsstyling smink och hår. Vi fick välja ett valfritt tema, och jag valde sjöjungfru. Så här blev det:






Sjöjungfru

Modell: Johanna
Styling hår och smink: Jag (Nathalie)
Foto: Jag (Nathalie)

Kram!




JULINSPIRATION



inspiration till julen


1:A ADVENT

Hoppas att alla får en bra och mysig 1:a advent!



Kram


CURLS

I förra inlägget berättade jag att vi hade övat på att lägga curls på en hårdocka, men jag berättade/visade aldrig vad det var för nått. För er som inte vet så är det spolar som man lägger i håret för att skapa volym och olika frisyrer.
Här får ni bild på när jag första gången i ettan övade på just curls.





Kram


GREASE LIGHTNIN'

Hejsan!

Idag är torsdag, vilket brukar betyda datorkunskap, men inte nu längre. Den här veckan bytte vi nämligen schema, så nu har vi kundpass på torsdagar från 9.00 - 12.30!
Men idag hade våra lärare inte bokat upp några kunder till oss, för att vi skulle få veta vad vi ska få göra på kundpassen framöver osv. Vi fick även öva på att lägga curls på en hårdocka, det blev lite Grease över det hela. Så här blev resultatet av det:





en bild på mig, min- och sandras hårdocka!



Ha en bra dag! Kramar

FOUNDATION - TIPS

Hejsan!

Idag tänkte jag tipsa er om en väldigt bra foundation, som jag använder.
För några veckor sen såg jag en reklam på tv där Max Factor kommit ut med en ny foundation, XPERIENCE och jag som då behövde en ny foundation tänkte " ja, men den kan jag ju testa". Så jag köpte den och är nu mer än nöjd, supernöjd! Jag har aldrig hittat en foundation som varit jättebra och passat mig, jag har alltid köpt olika hela tiden. 
För er som är som jag och har blandhud, passar den perfekt! Den blir inte lätt glansig och den täcker väldigt bra. Jag är jättenöjd helt enkelt, äntligen har jag hittat en foundation som är grym!

XPERIENCE kan köpas på bl.a Kicks och Åhléns, och kostar runt 149 - 179 kr.





Ha en toppen dag!


JUL-INSPIRATION



inspiration till julen


GEL MED FÄRG

Hej och hallå!

Igår på nagelförlängningslektionen fick vi lära oss att använda gel med färg och glitter, och hur man bygger fransk manikyr med vit gel. Jag övade på att göra fransk manikyr med färg. Sanna fick vara min modell, hon hade redan nagelförlängning, så jag fick göra en liten fyllning på henne och sen göra en orange/röd glittrig fransk manikyr! Så här blev det:




Ha en bra lördag! Kram


BLACK AND WHITE

Kom och tänka på att jag inte lagt in å många bilder på olika sminkningar. Jag är väldigt dålig på att ta bild på sminkningar som jag gör i skolan eller hemma, men jag ska försöka bli bättre på det. Men, nu lägger jag upp några bilder på en sminkning jag gjorde för sisådär 10 minuter sen! Det är skugga över halva bilden, det är därför det ena ögat och ögonskuggan ser mörkare ut än det andra :)






Kramis :love:




HAIR

Hej och hallå!

Måndag idag, vilket betyder skola.
Idag på hantverkstekniken fick vi göra lite vad vi kände för, så jag övade på lite olika frisyrer. Här får ni bild på fem stycken olika frisyrer! Sne-fiskbensfläta, en balfrisyr, en stor knut, en låg hästsvans och en låg fiskbensknut!








Hoppas ni får en bra vecka! Kramar




GRAFFITI NAILS

Hejsan hoppsan!

Idag målade jag naglarna med ett av Isadoras graffiti nagellack, nr. 806 Subway green.
Såhär blev resultatet:




Det blev inga vidare bra bilder inte. Men men, här kommer även en bild då jag och Sandra provade nr. 802 White art i skolan för några månader sen.


Ha en bra kväll! Kram


BED OF ROSES

Godkväll allihopa!

Ny vecka, nya tag.
Julen närmar sig, och imorgon sägs det att det ska bli snöstorm! Kul? Nja, mest kallt tycker jag.

Idag på hantverkstekniken fick vi göra vad vi ville, så jag övade facelift-massage på sandra och gjorde lite olika frisyrer på en hårdocka. Här är bild på en av dom:





Ha en bra kväll!





GLITTER DISCO

Tjoho allesammans!

Lördag den 6 november idag. Gjorde nyss en sminkning på min lillasyster, sotade ögon, men kameran ville inte samarbeta, så bilderna blev väldigt dåliga. Så typiskt när jag blev nöjd med sminkningen. Men men, istället laddar jag upp några bilder på när jag fixade min syster till skoldiscot för ca 2 år sen. Alltså innan jag började på stylistlinjen. Såhär blev resultatet av det:




Ha det bra! KRAM




LIPFINITY - TIPS

Hejsan allihopa!

Idag tänkte jag tipsa er om, kanske det bästa läppglanset som finns, nämligen Lipfinity från Max Factor.
Lipfinity är ett läppglans som appliceras i två steg, först färgen, sen glanset.
Det sägs hålla hela dagen.
I ett "lipfinity-paket" får man alltså med två läppglans, ett som fungerar som ett läppstift ungefär, med bara färg, och ett som är genomskinligt, som är glansen.

Förra julen fick jag ett sånt här läppglans i julklapp, och efter att ha testat det, så måste jag erkänna att det verkligen håller hela dagen! Färgen sitter kvar hela dagen, det ända som behövs "bättra på" ibland är glanset, annars sitter det som en smäck!

Jag tipsar er verkligen om Max Factor's Lipfinity.



Läppglanset finns i många färger, själv har jag färgen 330 Burgundy, väldigt snyggt om man vill ge lite färg åt läpparna!

Ha en bra dag, kramar! :love:






NOVEMBER FROST

såhär såg jag ut igår.







BLOGLOVIN'

Nu har jag fixat så att ni som vill kan följa min blogg via bloglovin'.
Bra va? :love:

Följ min blogg med bloglovin





PINK FLOWER

Här kommer två bilder på en frisyr som jag gjorde första terminen på stylistlinjen. När jag gick i ettan alltså.
Första valfria frisyren vi fick göra!
Lite vår/sommarkänsla över frisyren!



Kommentera gärna! Ha det bra Kramar



BACK TO THE 80'S

I det här inlägget tänkte jag visa er lite bilder från när vi hade 80-tals tema i skolan i våras.
Vi skulle ta med oss varsin modell och sminka  & fixa håret i 80-tals tema. Riktigt kul!

När vi fick veta temat fick jag upp 'mycket färg och stort hår' i mitt huvud, alltså när jag tänkte på 80-tal.
Men eftersom jag inte levde då, så fick jag googla runt lite och leta inspiration och titta och leta bilder på hur människor faktiskt såg ut då. Såhär blev resultatet:






Modell: Evelina (Min syster)
Styling hår och smink: Jag
Foto: Jag

Kommentera gärna! Ha det bra! Kramar




VÄLKOMMEN

Hej och välkomna till min blogg!

Nathalie heter jag, men kallas Natta. Jag är en sjuttonårig tjej som går andra året på Fyrisskolans stylistprogram.
På stylistprogrammet får vi bl.a lära oss manikyr, olika sminkningar, nagelförlängning, facelift massage, bryn- och fransfärgning och hårstyling.

När jag inte går i skolan brukar jag vara med min familj och mina fina vänner, dansa, lyssna på musik, baka och laga mat, och trixa med mina naglar.

I den här bloggen kommer ni kunna läsa lite om min vardag, kanske lägger upp lite outfit bilder, naglar, smink, mode och massvis med olika tips! Hoppas ni kommer gilla det!

Just nu håller jag på att fixa en snygg design, vilket går sådär. Jag kollar olika färgkoder och försöker ändra texten och textfärgen och jag börjar förstå hur man gör iallafall.


Ha en fortsatt bra dag och hoppas ni kikar in lite då och då på min blogg!

Puss & Kram från Natta


RSS 2.0