TATUERING NR 1


Här är en bild på texten jag har i nacken, sen har jag ett litet hjärta på benet. Den får ni bild på sen!

Vad tycks?



TODAY

Vet ni vad jag just gjort? Kan ni gissa?

Jo jag har tatuerat mig. :) Jag får visa bilder på det senare!

Puss


1 DAG

Det blir ett supersnabbt inlägg i all stress.
Idag var min sista dag som 17, imorrn är jag 18.
Jag har haft svenska och bild och fikat och gått på stan med fina vänner!♥

Imorrn är det praktik!


Så såg jag ut idag.

Kram


MÅNDAG 28 MARS

Hej och hallå!

Just nu sitter jag med musik på högsta volym och tar igen småföretagsuppgifter som jag missade i skolan idag. Jag var nämligen hemma, dels för att jag somsagt är sjuk (dock är jag 1000 ggn bättre nu, men har fortfarande on i halsen) och dels för att jag stukade ena tån imorse och det gör nå' fruktansvärt ont. Jag vet att det låter supertöntigt att stuka tån, men det gjorde och gör så himmelens ont, trodde nästan att jag hade brutit den först.

Idag var jag med i tidningen också! Ni vet det här födelsedagsannonserna där det står " 18 år fyller..."? Sån hade jag iallafall. :) Lite konstigt att det sätter ut en sån annons idag och inte på onsdag när jag fyller år.

Aja, nu ska jag fortsätta med smöföretagandet!

Kram :love:


UNDER 100 - LAPPEN

Fyra stycken snygga beige/blommiga plagg under hundralappen!



Allt kommer från H&M.


BELIEVE

Tumblr_lfy0tnuudn1qa97n1o1_500_large

SÖNDAG

Helluuu!

Helgen sprang förbi, och imorgon är det måndag igen.

Hela helgen har de varit fullt upp, och inte med speciellt roliga saker. Igår började jag fixa, klippa och sy T-shirten som jag ska ha till modevisningen i skolan. I April ska vi ha en modevisning där vi ska styla hår, naglar och smink. Vi ska även fixa kläderna, vilket är en t-shirt som vi ska göra om till nånting. Hursomhelst, vilket jobb det är med den där T-shirten, men jag säger att det var tur att jag började igår.
Jag har även fixat massa saker tills jag fyller år. Köpt saker, fixat med bilderna, bakat 2 av 5 kakor osv osv. Nästan som ett heltidsjobb ju! Imorgon ska jag fortsätta med resten av kakorna.

Jag har blivit sjuk också. I fredagskväll fick jag feber, ont i halsen och ont i öronen, och allt det har jag kvar än. Just nu sitter jag och känner mig som en ful överhettad ödla eller nått, usch. Hur ska detta gå? Jag som fyller år om ynka 3 dagar, och så har vi helhetssyling imorgon i skolan! Jag vill verkligen inte vara hemma, men som det ser ut nu, så blir det nog så, tråkigt nog.

Hoppas ni mår bättre än jag, puss






GALEN I BLOMMIGT

Den här fina blommiga klänningen skulle jag verkligen inte tacka nej till, den skulle vara perfekt till sommaren!
Kanske ska beställa den när jag fyllt 18 (som är på onsdag)? Sjukt snygg!
Ha en bra fredag kväll!

Kram






FREDAG 25 MARS

Hejsan hoppsan!

Just nu sitter jag och tar en paus från städandet, ska snart göra någon lunch och sen fortsätta storstäda hela huset och skriva klart en uppsats efter det. Förresten så såg jag att bilden på ringen jag vann inte syntes i förra inlägget, och det går inte att ladda upp den heller nu. Men jag får visa er den på bild när jag fått den :)

Vad är det med vädret? Först är det soligt och plusgrader, sen börjar det snöa/hagla och så blir det minusgrader. Halva himlen är blå, andra halvan grå. Konstigt, hoppas solen stannar iallafall!

Nu ska jag laga lite lunch! Kram


GLAD TJEJ

Åh vad glad jag är!
Som jag sagt är den här veckan fantastisk, och den blir bara bättre och bättre för varje dag som går. Vet ni vad som hände idag? Jo jag vann en tävling på http://vadfanskajagheta.se! Jag vann en supersöt ring (Vit med strass, bild nedan) som jag bara längtar efter att den ska komma. Så fin, och tack så jättejättemycket! ♥


Imorgon är det studiedag, så då är jag ledig och det gör den här veckan ännu bättre!

Puss på er!




JUNGLE FEVER

Isadoras nya sommar"kollektion" är helt fantastisk! Snygga färger i bronze, brunt, khaki grönt, djungelns färger helt enkelt! Nu närmar sig sommaren! Jungle fever på hög nivå!




Eye shadow quartet - khaki bronze: En kvartett med ögonskugger med djungelns snyggaste färger!

Glow stick blusher - bronzer: Som i vår kollektionen är även detta ett rouge i form av ett stick, men denna gång i en bronze färg!

Bronzing powder; Solpuder i 3 olika färger!

Bronzing body brush: En borste för solpudret!

Instant Spray-on bronzer: En brun utan sol som man sprayar direkt på kroppen. Lite som en soldusch!

Crystal Gloss stick: Ett korall färgat läppstift!

Perfect Moisture lipstick: Ett glittrigt läppstift åt det brun/beige hållet!

Nagellack - Wonder nail: Ett nagellack med bred borste i 3 olika färger; Combat khaki (Starkare mint grönt), In the army (Khaki grönt) och Cool camel (Nougat färgat)



Ha en bra kväll!

Kram


INTE VÄRLDENS ROLIGASTE INLÄGG KANSKE

Hello!

Idag har jag som sagt varit ledig. Inte för jag var speciellt ledig, för jag gjorde nästan klart alla uppsatser vi har, men nu känns det jätteskönt att ha det gjort. Det är bara lite små grejer kvar. Sen har jag gått på en prommenad i solskenet också och ätit tacos till lunch. Mums! Jag har också fixat med lite bilder och mailat några personer. Det känns bra.
Nu sitter jag och lyssnar på sommarmusik & dricker vatten, och så ska kolla mailen för hundrade gången idag kanske! Ikväll ska jag ta det lungt och se på tv, och imorgon är det praktik.

Ha det bra

Kram

SVAR PÅ FRÅGA

Såg att jag hade fått en fråga, som jag givetvis tänkte svara på här i bloggen! Kul när ni frågar saker!

Anonym om SOMMAR: superfin! Vilken affär är den ifrån? :)

Mitt "SOMMAR"- inlägg, som jag skrev för ett tag sen handlade om den megasuperfina bikinin som jag har beställt och som kommer nån gång i april. Bikin kommer från H&M och finns i rött (som jag beställde), brunt och blommöstrat. Överdelen kostar 129 :- och underdelen 99 :-, bra pris och supersnygg!




Ha det bra, puss på er



DJUR

Snygga guldliknande djursmycken från modekungen.se.





KLÄNNING

Åh! Klickade hem denna sommarfina klänning från H&M för endast 49 :-. Såååååååååååå fin! Vill ha sommar och klänningen NU! Klänningen finns även i beige.




EN MÅNDAG I MARS

Hejsan hejsan!

Idag är det då måndag.
Jag har bara haft en lektion i skolan som var från 14.30 - 16.30 som sagt. Superskön måndag! Om en stund ska jag äta middag och sen ska jag jobba lite på ett skolarbete, och efter det blir det nog lite tv-tittande också.

Som jag skrev igår så kommer detta bli en kanon vecka, och jag trodde verkligen inte att den skulle bli så mycket bättre. MEN, det kunde den. Jag är nämligen ledig imorgon! Hur skönt? Började 14.30 idag, ledig imorrn, praktik på onsdag, vanlig skola på torsdag och studiedag på fredag! Underbart! + att jag fått min SOLO tidning idag!

Nej nu ropar lillebror att det är mat, hej så länge!


VECKAN SOM KOMMER...

...Kommer att vara kanon! Iallafall om man tittar på vårat schema för vecka 12, så bra!

Måndag; skola 14.30 - 16.45
Tisdag; skola 11.35 - 12.25
Onsdag; praktik 10.00 - 18.00
Torsdag; skola 8.30 - 17.00
Fredag; Studiedag

Hur bra låter inte det här? Rejäla sovmornar både imorgon och på tisdag, och så studiedag på fredag! Kanon, verkligen! Dock är det rätt så mycket plugg, men jag kommer klara mej ändå, med denna fantastiska vecka.

Puss på er



MIN HELG

Hej på er!

Tänkte berätta lite kort om min helg, eftersom jag inte uppdaterat något under helgen.
Igår, lördags, lånade jag en scanner och började scanna in massa bilder i datorn hela dagen. På kvällen åkte jag och Elsa hem till Anna och åt middag och sov över där tills idag. Det var riktigt kul att träffa tjejerna igen alla tillsammans!

Idag, när jag kom hem från Anna, gjorde jag lite läxor, sen åt jag thaimat till lunch. Mums! Efter det prommenerade jag, mamma, Evelina och Oliver till Gränby och gick runt och kollade lite där. Nu känns det som våren är här. Påvägen till Gränby såg vi krokus, vårlök, snödroppar och jag får inte glömma tussilago! När tussilagos kommit, ja då är det vår på riktigt! Åå nu vill jag har sommar!

Just nu; sitter jag och äter choklad och lyssnar på sommar musik, & scannar in ännu fler bilder!

ha det bra, Kram

mina vårbilder:







SUNNY DAY







Snygga strandväskor från H&M mellan 99 - 299 :-. Perfekt för en solig dag på stranden!

Kram


SNÖOVÄDER

Hejsan hoppsan!

Fredag idag! Har inte kunnat blogga pga att det varit mycket i skolan och så hade jag dans igår kväll. :)

Idag slutade jag tidigt, 10.15 redan. Så skönt! Så Sanna och jag tog bussen in till Gränby. Eller ja... bussen åkte förbi oss på busshållsplatsen! Vad är grejen med de liksom? Det här är 3:e gången det händer oss, att en buss bara åker förbi oss utan att stanna vid hållplatsen alltså. Jag menar, SÅ farliga är vi inte, bara nästan.
Vi var iallafall på Gränby i 3/4 timmar och bara gick runt, och runt och runt. Haha, men kul var det! Äta risifrutti och kitkat på bänken och gå runt och skratta hela tiden. Det är grejer det!

Hoppas ni haft en bra fredag och att ni får en mysig fredagkväll. Juste! Jag ska lägga upp lite bilder från gårdagen när vi arbetade med vårat 90-tals arbete också. :D

Kram








MORNING

Godmorgon!

Just nu har jag precis ätit klart min frukost, och snart ska jag fixa iordning mig och sedan gå iväg till Kicks för att jobba. Slutar kl 18, och sen måste jag plugga till ett jobbigt svenska prov vi har imorgon. Så vi får se om jag hinner skriva något senaree idag. :)

Ha en bra dag

Kram


SANNA 18 ÅR

Vill säga Grattis till min fina vän Sanna som fyller hela 18 år idag.♥ Nu är du stor och får göra typ vad du vill! Hoppas du får en kanon dag och att cupcakesen var lika goda som punshrullen på bilden. ;)
Om två veckor är de min tur att bli 18. Oj, vad konstigt det kändes att skriva 18 år, det är väldigt mycket insåg jag nu.






Puss och Kram


THE SUN IS SHINING

Hejsan hoppsan!

Ett steg närmare våren för varje dag som går, snart så! Snart är det riktig vår och sen kommer den efterlängtade sommaren. Så vad passar inte bättre med ett inlägg med solglasögon?







Solglasögon i alla möjliga former och färger finns på H&M och kostar 59 :-.


I SKOLAN

Godmorgon godmorgon!

Nu sitter jag och Sanna i skolan och håller på med en uppgift som vi precis fått. Det är en makeup uppgift som handlar om olika sminkmärken, vi ska typ jämföra priser och sånt. Ett väldigt stort arbete men det ska nog funka ändå. :) Även fast vi fått massa andra uppgifter till den här, eller nästa vecka. Vi har nästan aldrig läxor eller prov, vilket är väldigt skönt, men just nu i mars så har vi fått en hel del. Lite jobbigt när man inte är speciellt van med läxor längre, men men.

Nu ska jag fortsätta med arbetet, ha det bra




Kram


NÄSTA GÅNG JAG SHOPPAR...

vill jag shoppa det här! Så fint.




Kram


HELA HELGEN

Hejsan!

Det var ett tag sen jag skrev ett "riktigt" inlägg. Men nu så!
Har faktiskt inte hunnit skriva för jag har haft fullt upp hela helgen. :) I fredags slutade jag halv två och drog ner på stan efter jag slutat och fixade en födelsedagspresent till Evelina. När jag kom hem från stan var det bara att gå direkt till Matilda för att träffa tjejerna. Det var så roligt att träffa alla samtidigt igen. ♥Så hela fredag eftermiddag och kväll var jag där.
I lördags, eller igår, så hade Evelina födelsedagsfirande på dagen, så då var släkten här och fikade. Efter det träffade jag och Evelina Elsa på Willys, där vi köpte lite mat och snacks, och sen gick vi hem till oss. Vi åt pizza, och laddade upp rejält med chips, godis, snacks för att mysa framför melodifestival finalen!

Idag fyller Evelina 13 år, så idag har vi firat henne och snart ska vi äta en riktig festmåltid! Grattis till dig!:love:

En riktigt bra helg helt enkelt.

Hoppas ni haft en lika bra helg som jag har haft, puss



En bild på mej och Eve från i Somras när vi var på Åland.


SOMMAR

Åh beställde denna fining för precis två veckor sedan, längtar tills april när den kommer!♥




Kram


RINGAR





Tre snygga ringar från Lindex, 49 :- styck.

Ha det bra




NAGLARNA

Såhär ser mina naglar ut just nu.



Kram


NAGLARNA

Såhär ser mina naglar ut just nu.



Kram


DENIM FÖR HELA SLANTEN

I vår är det väldigt trendigt med denim/jeans. Jeansjackor, jeansskjortor, jeansbyxor, jeansklänningar, ja listan kan bli lång. Var inte rädd för att det kan bli "för mycket" jeans, testa dig fram och se vad du passar i och tycker är fint. Använd gärna 'lager på lager'. Vanliga jeans och en jeansskjorta kan vara jättesnyggt, precis som i Cubus reklamen som går nu på TV.

Cubus satsar på denim i vår, och det gör dom helt rätt i! It's all about denim.






Jag bara längtar tills det blir varmare så jag kan använda min fina jeansjacka!

Kram


MÅLA MÅLA

Just nu sitter jag och målar naglarna, den här gången blir det depends nummer 201. Ett snyggt korallrosa vårlack tycker jag!
Det känns som det blir varmare och varmare och mer vår för varje dag, och det är mer än toppen. Det är inte långt var tills det är "riktig" vår nu.



Ha en bra och solig tisdag, Puss och Kram


VÅRNYHETER

Här kommer några favoriter från Ellos vårnyheter!







Allt kommer alltså från Ellos.se.

Kram


MÅNDAG 7 MARS

Hej mina fina!

Hoppas allt är bra med er. Själv har jag haft en sprängande huvudvärk hela dagen, men jag klarar mig fint ändå.

På hantverkslektionerna idag både sminkade vi och gjorde manikyr på varandra. På första lektionen gjorde jag och Sanna manikyr på varandra och sen paraffinbad. Paraffinbad är ett bad man gör så händerna blir jättemjuka! Behövs i dessa kalla tider.
På andra lektionen hade vi makeup. Vi skulle sminka ena ansiktshalvan "kallt" och den andra "varm". Rätt så kul att se skillnaderna faktiskt.

Ha en bra måndagkväll




VAR DIG SJÄLV

Var dig själv, och ingen annan. Du duger precis som du är. Du är unik.

Tumblr_lcly2r72rv1qd7k3no1_500_large

Kram


VALFRI FRISYR

Här kommer två bilder på den valfria frisyren jag gjorde i torsdags på hantverkstekniken.
Så jag gjorde en variant av en sne fläta. Så här blev det:




Kram



CHINA GLAZE - ANCHOURS AWAY

China Glaze vårnagellack, Ancours Away - kanske snyggast i vår?


Puss




BABY SPICE

Igår på kultur och stilhistorian skulle vi som sagt göra en frisyr som var populär under det årtal man jobbar med. Sanna och jag har ju 90 - tal, och det var ganska svårt att hitta något som var 'typiskt' 90 - tal, det finns nästan inte och kommer man på nått så är det inte värsta utmaningen att göra frisyren. Men med lite inspiration från Spice Girls så gjorde vi en varsin frisyr. Såhär blev min;



Kram


DRAMATISKT

Hej på er, här kommer tre bilder på en frisyr jag gjorde igår. Fler bilder på andra frisyrer kommer senare.
Temat på den här frisyren var dramatiskt och såhär blev det:




Ha det bra, Kram





FEM KLÄNNINGAR









Fem små vita sommarklänningar, alla från nelly.com.


GODMORGON

Godmorgon!

Äntligen fredag, och idag har jag bara en lektion så jag slutar 10. Så vi hörs när jag kommer hem!



HÅR-DAG

Hej på er solstrålar!

Idag skiner solen och nu känns det verkligen so våren är påväg. Toppen!

I skolan idag har det varit en riktig "hår-dag". Det ända vi har gjort är att öva hår på docka. Första lektionen ar hantverksteknik (8.30 - 12.30) och då skulle vi göra en dramatisk frisyr och en valfri. Svenskan var inställd, så på eftermiddagen hade vi kultur och stilhistoria, och då skulle vi göra en typisk frisyr från det årtal man jobbar med. Så för mig och Sanna blev det ganska enkelt, eftersom vi har 90-tal. Bilder på alla frisyrer lägger jag upp senare.

Ha det bra






GLÖM INTE BORT ATT DU ÄR FIN PRECIS SOM DU ÄR, INGEN ANNAN ÄR SOM DU

Tumblr_lhcosuxhlh1qc3d2ho1_500_large


LOVE GENERATION

I Lördags gick tjejgruppen Love Generation vidare till andra chansen i melodifestivalen i sina svart-vita dräkter.
Nu är tjejerna modeller för Nelly.com i betydligt mer färgstarkare kläder än vad de hade i lördags.


Tryck här för att höra deras låt som dom tävlar med i andra chansen på lördag där dom möter Jenny Silver.

Ha en bra tisdag!





RSS 2.0