BLOGGBYTE

Kommer inte blogga mer här nu, jag byter blogg helt till www.nbergstrom.blogg.se. Så nu får ni börja kika in där istället.


www.nbergstrom.blogg.se


MAGISKT

Tumblr_lv82u8emkh1qln1vno1_500_large
Ziemassvetku-noskanai-60_large
6339988140_6bcc20b93e_z_large
Tumblr_lty2q6bbjz1qcmy8fo1_500_large

lite julstämning


1:A ADVENT

Hej allesammans!

Idag är det 1:a advent, men känns det som de? Nja, till och från om jag får säga de. Om de hade snöat lite lätt utanför mitt fönster just nu så.
Igår bakade jag, syrran och mamma lite julgodis som vi fikat idag. Det blev pepparkakor, polkabräck och knäck, så gott! Mitt favorit julgodis är helt klart knäck. Har även lyssnat på julmusik hela dagen för att få den där underbara julstämningen, har slagit in lite julklappar också. Har faktiskt köpt ett fåtal klappar, men fler ska det bli.
Har tittat runt på olika klänningar på nätet också, skulle väldigt gärna vilja köpa en ny till julafton. Jag köpte en förut från H&M som var tänkt att ha då, men den är lite knas, så vill hellre ha en annan. Har hittat lite olika, men ska rådfråga mina shufflarvänner i skolan imorgon!

Hoppas ni har haft en fantastisk 1:a advent, och snart är det december en månad jag älskar!





PUMP IT

Äntligen fredag, och äntligen helg!
Firar det med att göra likadant som dessa tvillingar:



Pump it!


DON'T YOU FORGET

Tumblr_lt0ajssfiv1qcdjp0o1_1280_large


HAFT VÄRLDENS BÄSTA HÖSTLOV; CHECK!

Hej på er!

Nu är höstlovet slut och det känns precis som när alla andra lov är slut, helt sämst.
Fast jag har faktiskt inte "söndagsångest" idag, för att det är skola imorgon, vet inte varför känns bara som en helt vanlig ledig dag.
Idag gör jag ingenting, eller jag har städat kaninburen + min garderob. Annars ska jag bara ta det lungt, och vila upp mej. Hela lovet har ju varit fullt upp hela tiden, but i like it!
Jag har hunnit med mycket på lovet, shoppat, fixat håret, jobbat, åkt eckerö, dansat sönder fötterna på bj, haft tjejkväll med marika & sanna, träffat gamlis tjejerna, pratat med valeria osv. osv.

Ha en bra dag, puss


RSS 2.0